Menu Luk

One Event Designers

FOTOGRAFI & VIDEO

En dag til det hele

OneEventDesigners er et firma, som skaber helt vilde teamdage, firmadage og større events. De har en kreativitet som ikke mange kan hamle op med. 

Jeg blev kontaktet da deres kunde, ønskede billeder af hele dagen, samt en lille video.

Jeg ankom med mine gode vandresko på, og så var jeg klar!

Jeg har det nyeste udstyr til både at kunne være fluen på væggen men også komme tæt på og lave de store panoramabilleder, hvilket giver god mening til større events som dette. 

Gæsterne skulle igennem en masse stationer med opgaver, og jeg trillede stille og roligt med rundt omkring – og sørgede for det var alle gæsterne og ikke de samme jeg tog billeder af. 

Jeg tilbyder altid hurtig levering med mine billeder af større events og leverede indenfor en uge sammen med videoen.  Til denne opgave, havde jeg det hele i brug, kamera, video og drone!

Læs mere om OneEventDesigners på

www.oneeventdesigners.dk

Mit fokus var at være fluen på væggen, både at tage de store situationsbilleder men også nærbilleder

Vi, One Event Designers, anvendte Rune som fotograf i forbindelse med et virksomhedsevent for 450 deltagere på Tirsbæk Gods i Vejle. Lige fra første kontakt var Rune utrolig behagelig og fleksibel at arbejde sammen med. Rune var meget samarbejdsvilling og kunne – i modsætning til andre fotografer – imødekomme vores budget og levere det ønskede produkt.

Selve eventet indeholdt mange forskellige aktiviteter og delelementer, hvor det var vigtigt for os at finde en fotograf, som kunne indfange dagens øjeblikke og forskellige stemninger. Dette formåede Rune i den grad at gøre. Rune var med hele dagen og tog billeder lige fra gæsternes ankomst til deres afgang – og alt herimellem. Dertil optog Rune nogle videoklip af dagens højdepunkt, som han efterfølgende klippede sammen med vores egne droneoptagelser til en stemningsfyld video, der indkapslede dagens øjeblikke.

Efter videoen var redigeret og lavet, var Rune fortsat meget behjælpelig i forhold til at lave ændringer på den færdiglavede video indtil kunden var helt tilfreds.

Jeg giver Rune mine varmeste anbefalinger – og håber, at kunne arbejde sammen med ham igen i fremtiden.

Maria Lodahl Agerbæk
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress