Menu Luk

Rune Arnberg Kulmbak – Speciale i foto og video

Jeg er en erfaren fotograf, med over 8 års erfaring i rygsækken. Min fortid er dog lidt en anden end fotograf, jeg kommer fra skoleverdenen, hvor jeg er uddannet skolelærer. Jeg har arbejdet med børn og unge, hvilket giver mig en unikt tilgang til mennesker. Jeg er lyttende, nærværende og vil gerne hjælpe dig!

Jeg brænder for at kunne give det rette produkt og service.

LANDSDÆKKENDE FOTOGRAF

Jeg kører rundt i hele Danmark, det er ikke et problem om jeg skal køre eller lignende. Jeg har igennem årene skabt et mobilt studie, således jeg kan tilbyde studiebilleder on-location hvis det er relevant. 

Et godt samarbejde – giver et godt produkt

virksomheder til store events hvor der skal koordineres mange ting – og elsker en god udfordring. At kunne arbejde med mange forskellige kræver et godt samarbejde.

I et samarbejde lægger jeg vægt på at vi er på samme side, derfor er forventningsafstemning vigtigt – du får en masse billeder du er glade for og jeg er løsningsorienteret hele vejen igennem.

Du skal være med i det hele

Under vores samarbejde, gør jeg en dyd i at du kan se billederne undervejs. Det gør jeg fordi, så du kan se resultatet hvad du kan forvente at få! Hvis der er noget som skal rettes ind eller lignende, så er det også der vi snakker sammen og ændre dette.

Jeg håber at kunne få lov til at hjælpe dig med nogle goder stunder og gode billeder.