Menu Luk

OED

Vi, One Event Designers, anvendte Rune som fotograf i forbindelse med et virksomhedsevent for 450 deltagere på Tirsbæk Gods i Vejle. Lige fra første kontakt var Rune utrolig behagelig og fleksibel at arbejde sammen med. Rune var meget samarbejdsvilling og kunne – i modsætning til andre fotografer – imødekomme vores budget og levere det ønskede produkt.

Selve eventet indeholdt mange forskellige aktiviteter og delelementer, hvor det var vigtigt for os at finde en fotograf, som kunne indfange dagens øjeblikke og forskellige stemninger. Dette formåede Rune i den grad at gøre. Rune var med hele dagen og tog billeder lige fra gæsternes ankomst til deres afgang – og alt herimellem. Dertil optog Rune nogle videoklip af dagens højdepunkt, som han efterfølgende klippede sammen med vores egne droneoptagelser til en stemningsfyld video, der indkapslede dagens øjeblikke.

Efter videoen var redigeret og lavet, var Rune fortsat meget behjælpelig i forhold til at lave ændringer på den færdiglavede video indtil kunden var helt tilfreds.

Jeg giver Rune mine varmeste anbefalinger – og håber, at kunne arbejde sammen med ham igen i fremtiden.